Ruime ervaring & kennis
Al meer dan 30 jaar
Innoverend
In kennis & technologie
Persoonlijke aanpak
Wij nemen de tijd voor u

Onderzoeksmogelijkheden

Informatie over Podotherapie

Onderzoeksmogelijkheden

Het onderzoek bestaat uit diverse onderdelen en afhankelijk van uw klacht kunnen één of meerdere onderdelen de aandacht krijgen.

Wanneer u voor de eerste keer bij ons komt zal er een uitgebreid vraaggesprek plaatsvinden waar uw klacht besproken zal worden. Op deze manier krijgt de podotherapeut meer inzicht in uw probleem en de mogelijke oorzaken. Vervolgens zal de podotherapeut een lichamelijk onderzoek uitvoeren. Er zal een analyse worden gedaan naar de bewegingsmogelijkheden en de stabiliteit van de gewrichten in uw voeten en enkels.

Indien nodig en gewenst zullen ook uw knieën, heupen en rug uitgebreid onderzocht worden. Tijdens het onderzoek zal er een uitgebreide inspectie gedaan worden naar uw voetstand in relatie tot uw lichaamshouding en zal het functioneren van uw voeten en benen beoordeeld worden.

Afhankelijk van uw probleem zal de podotherapeut een aantal testen uitvoeren om de oorzaak van uw klacht nog beter inzichtelijk te krijgen. Daarna zal de podotherapeut de therapiemogelijkheden met u bespreken.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op.
0599-82 02 82
receptie@podotherapielaken.nl