Ruime ervaring & kennis
Al meer dan 30 jaar
Innoverend
In kennis & technologie
Persoonlijke aanpak
Wij nemen de tijd voor u

Voetproblemen Kinderen

Onze Expertise

Voetproblemen Kinderen

Een kind is volop in ontwikkeling en zo ook de kindervoet. De stand van de voetjes en benen veranderen naarmate een kind ouder wordt. Dat de voet iets anders staat dan de volwassenen voet kan dus bij de normale ontwikkeling van de kindervoet horen. Een kindervoet is dus niet te vergelijken met een voet van een volwassenen. Daarnaast kan de ontwikkeling van de voetjes en het lichaam per kind verschillen.

Dit alles maakt het voor de ouder heel moeilijk om te bepalen wat wel hoort en wat niet. Want was is nu de norm en wanneer is iets afwijkend? Maakt u zich als ouder zorgen of uw kind wel op een juiste manier ontwikkeld betreffende de voeten, houding of heeft uw kind klachten? Dan kan een kinderpodotherapeut misschien verder helpen.

Klachten kunnen zich uiten als pijn in voeten, benen en of rug. Maar ook in de zin van struikelen, snel vallen of vermoeidheidsklachten. Of uw kind toont zijn of haar klachten in de vorm van beperkingen in het dagelijks leven: bijvoorbeeld door liever niet te willen lopen/wandelen, moeite met sporten of gymmen of het niet goed kunnen bijbenen met leeftijdsgenootjes (motorische ontwikkelingsachterstand).

Wanneer u als ouder twijfelt of er iets aan de hand is bij uw kind, maak dan een afspraak bij onze kinderpodotherapeut. Zij kan middels een onderzoek kijken of het noodzakelijk is om actie te ondernemen of dat het bij de ontwikkeling van uw kind hoort.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op.
0599-82 02 82
receptie@podotherapielaken.nl