Podotherapie

Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam. Patiënten met voetproblemen kunnen ook andere lichamelijke klachten of afwijkingen krijgen aan de enkels, knieën, heupen of rug. Podotherapeuten zijn specialist op het gebied van de voet en behandelen deze klachten.

De podotherapeut behandelt patienten met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. De podotherapeut heeft een vierjarige HBO opleiding afgerond en kan zich daarnaast verder specialiseren in bijvoorbeeld diabetespodotherapie.


Wat wordt vergoed?

Podotherapie wordt in de regel vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekeraar. Bent u diabetespatiënt? Dan krijgt u mogelijk een vergoeding vanuit de basisverzekering. Podotherapie Läken is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Dit is een voorwaarde om uw vergoeding bij uw zorgverzekeraar te kunnen declareren.

Vraag uw zorgverzekeraar op welke vergoedingen u recht heeft of kijk op onze website onder het kopje vergoedingen per zorgverzekeraar op www.podotherapielaken.nl. Mocht de behandeling niet of gedeeltelijk niet vergoed worden dan verzoeken wij u met de PIN te betalen. 

Wilt u dat wij u terug bellen?

Afspraak?

Plan een afspraak.


Eerst even met ons kennismaken?