Update: Coronavirus COVID-19

Geplaatst op 17/03/2020

Bij Podotherapie Läken hebben we naar aanleiding van de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus maatregelen opgesteld. We houden ons daarbij aan de adviezen van het RIVM.  • Geplande afspraak en niet helemaal fit? Heeft u last van een verkoudheid, niezen, hoesten en/of koorts? Dan verplaatsen wij graag uw afspraak naar een ander moment. Ook bij annulering binnen 24 uur kan dit kosteloos. We willen het naleven van deze regel graag benadrukken in verband met de veiligheid van onze medewerkers en patiënten.

  • Ons verzoek is om afmeldingen zoveel mogelijk per email te doen. Dit om druk telefoonverkeer en lange wachttijd te voorkomen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak op een later moment weer in te plannen. Dus waar mogelijk, gelieve te mailen.

  • We zullen ons binnen deze nieuwe maatregelen blijven inzetten om goede zorg te leveren aan al onze patiënten in onze praktijk.  


U kunt ervan uitgaan dat iedere podotherapeut zeer zorgvuldig met hygiëne omgaat en bij elke twijfel van verkoudheid zullen we geplande afspraken annuleren.


Voor vragen of overleg neem gerust contact met ons op!


Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19


Terug naar nieuwsoverzicht

Wilt u dat wij u terug bellen?

Afspraak?

Plan een afspraak.


Eerst even met ons kennismaken?